Мед Атлант

На Коломийщині готуються до відкриття сучасного модульного спорткомплексу. ФОТО

Модульний спортивний комплекс «Молодіжний центр» у селі Королівка стане сучасним і доступним об’єктом для всіх, хто любить спорт і фізичну культуру.

Про це йшлося під час поїздки на Коломийщину голови обласної державної адміністрації Світлани Онищук, інформує пресслужба Івано-Франківської ОДА.

Спорткомплекс є будують у рамках Національної програми Президента України «Велике будівництво», яка реалізується на Прикарпатті. Завершити спорудження «Молодіжного центру» планують до 30-ої річниці незалежності України. На цей час будівельна готовність об’єкта складає майже 90 відсотків. Фінансування робіт, – а це понад 30 мільйонів гривень, – проводиться за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, а також із місцевого бюджету.

«Модульний спортивний комплекс на Коломийщині є одним із найбільших сучасних спортивних об’єктів в області. Його будівництво – це можливість розвивати різні види спорту та проводити навчально-тренувальні заняття і змагання з футзалу, волейболу, баскетболу, якими так захоплюється сучасна молодь, – розповіла Світлана Онищук. – Тож відкриття центру стане важливою подією для всіх поціновувачів спорту і занять з фізичної культури».

Зазначимо, що у спорткомплексі будуть забезпечені належні умови як для відвідувачів, так і для персоналу. Зокрема, у закладі обладнають тренерські приміщення, сучасні душові й санвузли, службові приміщення, роздягальні тощо.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...