Мед Атлант

Допомогти бідному: Архієпархія продовжує піклуватись про потребуючих

Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ продовжує реалізацію соціального проєкту, який спрямований допомогти малозабезпеченим сім’ям, особам похилого віку та людям з особливими потребами на теренах Прикарпатського краю.

З благословення Архієпископа і Митрополита Івано-Франківського УГКЦ Владики Володимира Війтишина та за сприяння благодійників, уже від початку літа 2021 року, працівники Архієпархіального управління спільно з парафіяльними душпастирями доставляють набори продуктів харчування особам, які цього найбільше потребують. Туди входить вісім найменувань товарів, серед яких макаронні вироби, олія, сардина, пшеничне борошно, горох, гречка, рис та мед. За словами дієтологів, даних продуктів вистачить на 1 місяць для однієї особи. Крім того, в рамках даного проєкту, представники духовенства паралельно забезпечують необхідними засобами гігієни найбільш потребуючих, повідомляє Нова зоря.

Серед населених пунктів, які вже отримали такі набори мешканці Галицького, Болехівського, Рогатинського, Калуського та Богородчанського районів. На даний час активно триває роздача сім’ям Богородчанщини, які вже отримали понад 70 продуктових наборів.

«Вже 4 місяці я перебуваю наодинці з 3-ма дітьми, не маючи необхідних фінансів та допомоги зі сторони держави. Тому для нас такий продуктовий набір є неабиякою підтримкою», – розповідає пані Надія, мешканка Богородчанського району.

За словами відповідального за реалізацію вищезгаданого проєкту о. Тараса Вілюри, в планах соціальна допомога триватиме безстроково.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...