Мед Атлант

У Калуші відбувся мистецький пікнік «Незалежність очима дітей»

У Калуші понад півсотні дітей малювали Незалежність. Домінували синьожовті барви та офіційні українські символи. Маленькі учасники мистецького пікніка, який організувало Управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту Калуської міської ради активно включилися у творчий процес та малювали все, що на їх думку символізує свободу і мир.

Мистецький пікнік «Незалежність очима дітей» відбувається вже другий рік поспіль. Всі роздаткові матеріали та солодкі атрибути пікніка придбані за бюджетні кошти. А до самого проведення цьогоріч долучилися молодіжні та християнські організації міста, інформують “Вікна”, з посиланням на КМТ.

Волонтерка Тетяна Ковалевська розповіла, що у мистецькому пікніку взяли участь понад 60 дітей різного віку, які попередньо зареєструвалися. Наймолодшому учаснику було 2, 5 роки, а найстаршому 13.

 Калушанка зазначила, що хотілося створити для дітей незабутнє свято, яке б залишило позитивні емоції. А найкращою подякою від них є приємні слова, які в подальшому надихають на подальшу працю.

 Коли діти приходять і обіймають тебе зі словами «Дякуємо» це насправді безцінно. Хочеться і надалі працювати і створювати щось по-справжньому хороше.

На створення малюнків учасникам знадобилося близько години. Кращих авторів не визначали натомість усіх пригощали солодощами та безкоштовно катали на атракціонах.

Наостанок учасники дійства та волонтери дружньо побажали, щоб 30 річниця Незалежності України принесли мир, добробут і злагоду.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...