Мед Атлант

Суші в Василькові – огляд ресторанів і суші-барів

Величезною популярністю користуються суші у Василькові. Це японська страва точно не перестане бути затребуваною, тому зараз її все частіше подають в різних ресторанах. Завдяки великій кількості пропозицій кожен зможе підібрати для себе оптимальний варіант, орієнтуючись на цей огляд.

Обои рис, соус, икра, суши, роллы, васаби, имбирь, нори картинки на рабочий стол, раздел еда - скачать

«Суши Мастер»

Це одна з найпопулярніших мереж онлайн-ресторанів, яка зараз зустрічається в Україні. В «Суши Мастер» можна замовити, як японську, так і паназійська кухню. В меню більше десятка видів різних ролів, суші, салатів, локшини і супів, так що кожен точно зможе вибрати для себе те, що за смаковими характеристиками подобається йому найбільше.

Переваги цього закладу:

· оптимальні розцінки;

· є безкоштовна доставка;

· висока якість;

· індивідуальне обслуговування.

Дуже часто цей онлайн-ресторан влаштовує різноманітні акції та вікторини. Такий хід допомагає залучити якомога більше потенційної аудиторії і збільшити кількість продажів страв. Наприклад, переможець вікторини зможе отримати 50% на будь-яку позицію або взяти другу порцію суші, рамена або десерту абсолютно безкоштовно.

«Sakana sushi»

Ресторан вважається одним із найбюджетніших в місті. Розцінки на всі позиції з меню дійсно дуже низькі, але тут варто відзначити, що потенційний клієнт в цьому закладі не знайде для себе нічого оригінального. До замовлення доступні виключно традиційні варіанти ролів, суші, локшини, супів. Також є 2-3 види улюблених японських десертів. Саме тут можна знайти досить бюджетні, але при цьому дуже смачні тістечка моті. Якщо сума замовлення перевищує 150 гривень, то доставка по місту буде абсолютно безкоштовною.

«Paradise»

Цей ресторан вважається одним з найдорожчих в місті. У ньому подають відразу шість різновидів кухні. Тут можна замовити японські, китайські, паназійські, американські, італійські і французькі страви. Кожен потенційний клієнт може вибрати для себе оптимальний варіант. Є можливість поїсти прямо в ресторані з привабливою панорамою на центральну частину міста або ж зробити замовлення з доставкою додому або прямо в офіс. Заклад пропонує безкоштовні кур’єрські послуги тільки в тому випадку, якщо сума замовлення перевищує 500 гривень. В цілому відгуки про цей заклад переважно позитивні.

«Ristero»

Це ще один досить відомий заклад міста Васильків. Його відносять до середньої категорії на основі розцінок на роли і суші. Тут можна досить бюджетно зробити замовлення в спеціально відведені щасливі години. Зазвичай вони проходять в період з 11 до 16. У цей час потенційний клієнт може замовити собі роли зі знижкою до 50% або взяти другу порцію абсолютно безкоштовно. Рибу, овочі, фрукти і рис привозять від перевірених постачальників, так що в якості продукції можна не сумніватися. Додатково цей заклад видає своїм постійним клієнтам спеціальні бонусні карти. На них можна збирати відсотки і пізніше переводити в додаткові знижки на сети, вок або рамен.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...