Мед Атлант

В Болехові провели конкурс малюнків на асфальті

Вчора, у День 30-ї річниці незалежності України, в Болехові на вулиці Воїнів УПА провели міський конкурс малюнків на асфальті «Вільна, незалежна і єдина».

Конкурс зібрав 20 дітей, шанувальників малювання, з Болехівської територіальної громади.
Маленькі художники залюбки малювали символи нашої країни: прапор, герб, тризуб, дівчину-Україну на асфальті. Цікаво було всім — і дорослим, і батькам, які вболівали за дітей, і самим дітям, тому що на очах повставали малюнки про нашу державу, в зміст яких діти вклали свій погляд на сьогодення і побажання миру, єдності та добра Україні: сонце, жовто-синє серце, прапор, калина. Навіть найменші учасники також старалися крейдою залишити на асфальті свій шедевр.
За найкращі малюнки, визначені журі, учасники отримали грамоти за І‒ІІІ місця та подарунки. III місце зайняла Вікторія Димид, II – Марія Сказик, I – Єлизавета Хайнецька. Гран-прі одержала спільна робота учасників Андрія Торко, Назара Кушпети та Віталіни Бойків.
Участь у конкурсі малюнків взяли: Софія Чумікова, Вікторія Боттер, Юліана Корпан, Каріна Гринів, Людмила Юрах, Софія Верес, Софія Парахоняк, Юліана Надіївська, Ірина Галушка, Дмитро Суп, Софія Суп, Вікторія Димид, Вероніка Досяк, Назар Кушпета, Андрій Торко, Віталіна Бойків, Марія Сказик, Єлизавета Хайнецька, Аліна Гошовська, Анастасія Гут. Всі учасники отримали заохочувальні подарунки.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...