Мед Атлант

Прикарпатець отримав 3,5 роки тюрми за викрадення телефона

Івано-Франківський міський суд виніс вирок прикарпатцю, який вкрав мобільний телефон. На момент скоєння злочину у нього було шість судимостей за майнові злочини, зокрема і непогашені.

15 лютого 2021 року близько 08:00, обвинувачений, перебуваючи на речовому ринку, що розташований по вул.Хотинській у м.Івано-Франківську, підійшов до торгівельного прилавку із продажу сантехніки, де потерпіла здійснює свою підприємницьку діяльність. Він попросив продавчиню продати йому товар, а коли та відвернулася, таємно викрав із торгівельного прилавку мобільний телефон вартістю 2866 гривень, інформує Галичина.

Обвинувачений свою вину у вчиненому визнав, послідовно та в повній мірі підтвердив обставини вчиненого ним кримінального правопорушення. Він зазначив, проходячи повз торгівельний прилавок потерпілої, він таємно викрав мобільний телефон марки, який залишив собі та в подальшому добровільно видав працівникам поліції. Обвинувачений у вчиненому щиро розкаявся, просив суд суворо його не карати.

Суд визнав обвинуваченого винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.185 ч.2 КК України, та призначити покарання у виді двох років позбавлення волі. На підставі ч.4 ст.70 КК України, за сукупністю злочинів, з врахуванням вироку Калуського міськрайонного суду Івано-Франківської області від 30.11.2021 року, шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим, призначив обвинуваченому остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк три роки шість місяців.

Читайте також, У Франківську на вулиці Молодіжній планують облаштувати урбан-парк

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...