Мед Атлант

У приміщенні національного заповідника “Давній Галич” облаштували укриття

На Івано-Франківщині працівники національного заповідника “Давній Галич” у період воєнного часу працюють дистанційно, а в приміщенні облаштували укриття для населення під час повітряної тривоги.

Про це в етері Українського радіо Карпати повідомив заступник генерального директора заповідника Семен Побуцький, пише Суспільне.

З його слів, укриття національного заповідника у Галичі розташоване за адресою: вул. Івана Франка, 3. Воно відчинене для усіх жителів цілодобово.

“У приміщенні заповідника обладнали три сховища. У кожному з них є свічки, сірники, якщо вимкнуть електроенергію, питна вода, пластикові стакани, паперові рушники”, – говорить Семен Побуцький.

Працівники національного заповідника працюють дистанційно, а адміністрація виходить на роботу щодня.

“Чоловіки записалися у територіальну оборону, у цивільну оборону, жінки готують їжу нашим бійцям та переселенцям. Ми проходимо навчання з тактики ведення бойових дій на той випадок, щоб дати відсіч ворогу”, – каже заступник директора заповідника.

Раніше національний заповідник “Давній Галич” увійшов у проєкт “Велика реставрація”. Участь у проєкті Семен Побуцький коментує так: “Переможімо, а тоді будемо реставрувати”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...