Мед Атлант

На Донеччині отримали двадцятитонну гуманітарну допомогу з Франківська. ВІДЕО

Вже на третій день війни, в рамках роботи Архієпархіального антикризового центру, в співпраці з місцевими меценатами вдалося відправити цілу 20-ти тонну фуру з гуманітарною допомогою на Донеччину, зокрема в такі населенні пункти як Очеретине, Авдіївка, Покровськ та інші.

Серед речей, які вдалося передати є як медикаменти, так і їжа довготривалого зберігання, засоби гігієни та одяг, повідомляють у пресслужбі Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Зокрема, 11 березня, допомогу зустріли в Авдіївці. За словами Керівника Авдіївської міської військово-цивільної адміністрації п. Віталія Барабаша, Франківщина – це його друга Батьківщина і він щиро дякує всім, хто долучився до цієї допомоги.

«В першу чергу, хочу подякувати Івано-Франківській Архієпархії Греко-Католицької Церкви, всім прихожанам, волонтерам, які цю допомогу досить швидко зібрали для нас. Дякую всім небайдужим містянам Івано-Франківська та області. Ця допомога – це ще один, черговий доказ того, ми – єдині, цілісні, схід і захід разом. Ми знаємо, що й вам там не легко, але від цілої Авдіївки, від нашої Донеччини ми вдячні за те, що підтримуєте нас та допомагаєте», – сказав у відео-зверненні п. Віталій Барабаш.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...