Мед Атлант

Найпотужніші юридичні компанії світу закривають свої офіси в РФ

Низка найпотужніших юридичних компаній світу закриває свої офіси в Російській Федерації.

Про це повідомляє Міністерство юстиції України.

– 9 березня про закриття офісу в Москві повідомила компанія Freshfields Bruckhaus (30 років у країні).
– днями стало відомо, що компанія Baker McKenzie після 33 років у країні прийняла рішення, що її офіси в Москві та Санкт-Петербурзі стануть незалежними компаніями. Причина такого кроку – збройна агресія РФ проти України, акт, який протирічить цінностям компанії.
– Компанії DLA Piper у своїй заяві від 14 березня повідомила: “У світлі дій Росії в Україні та гуманітарної кризи, що виникла, а також нашого подальшого рішення не виступати за клієнтів, пов’язаних із російською державою, ми прийшли до висновку, що збереження присутності в Росії не відповідає нашим цінностям. Відповідно, після 17 років перебування в країні ми згортаємо нашу діяльність і більше не матимемо офісів DLA Piper у Москві та Санкт-Петербурзі”.
– Компанія Allen & Overy, яка була на російському ринку з 1993 року, також припиняє свою діяльність із причини незаконного і безглуздого вторгнення РФ в Україну та гуманітарної кризи, що виникла внаслідок цього.
– Також про згортання роботи в РФ повідомили компанії Linklaters, Clifford Chance, Latham & Watkins.

ДЯКУЄМО за підтримку нашої країни. Тільки спільні дії всього прогресивного світу зможуть зупинити агресора, у лексиконі якого немає слів “права людини”, “верховенство права” та “право нації на самовизначення”!, – пише Міністерство.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...