Мед Атлант

У Росії помер “шпигун Путіна”, а колишній віцепрезидент “Газпромбанку” вчинив самогубство

У Москві в будинку на Університетському проспекті знайшли вбитою сім’ю колишнього віцепрезидента “Газпромбанку” Владислава Аваєва. 

Про це повідомляє ТСН.

51-річний Владислав застрелив свою 47-річну дружину Олену та 13-річну доньку Марію з пістолета, а потім скоїв самогубство. Поліцейські зробили такий висновок після огляду тіл та місця трагедії. Як пишуть росЗМІ, родину знайшла родичка Аваєвих, яка до цього довго намагалася телефонувати до них, але ніхто не відповідав.

За інформацією “Комерсанта“, слідство схиляється до версії, що мотиви трагедії – побутові. Двері були замкнені зсередини, слідів перебування в будинку інших осіб під час стрілянини не виявлено. У Слідчому комітеті кваліфікували те, що сталося, за ч. 2 ст. 105 КК – вбивство двох і більше осіб. 

Також російські засоби масової пропаганди повідомляють, що помер колишній директор Служби зовнішньої розвідки Росії В’ячеслав Трубніков, його ще називали “Шпигуном Путіна”. Йому було 77 років. Причини смерті невідомі.

Відомо, що він почав працювати у зовнішній розвідці 1967 року, а у 1996-2000 роках очолював СЗР. Після роботи у відомстві Трубніков обіймав посади заступника МЗС РФ та спецпредставника президента у країнах СНД. У 2004-2009 роках був надзвичайним та повноважним послом Росії в Індії.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...