Мед Атлант

Оперативна ситуація в області залишається стабільною та контрольованою

Усі підрозділи прикарпатської поліції й надалі продовжують посилено забезпечувати правовий режим воєнного стану та вживати заходи щодо попередження вчинення протиправних дій.

Загалом, від початку російського вторгнення співробітники поліції краю забезпечили оперативне реагування на понад 51 тисячу звернень та повідомлень громадян. Близько 550 повідомлень оператори 102 опрацювали за минулу добу.
На усіх виїздах та в’їздах до області встановлені блокпости, де несуть службу працівники поліції. Правоохоронці перевіряють документи та транспортні засоби усіх, хто в’їжджає на територію області. Усі громадяни, які викликають навіть найменший сумнів, додатково перевіряються.
За порядком у своїх територіальних громадах стежать поліцейські офіцери. Правоохоронці взаємодіють з місцевими мешканцям та переселенцями, які за останній час переїхали на Івано-Франківщину.
Нагадуємо громадянам про заборону здійснювати фото- і відеозйомку та публікувати в соцмережах інформацію про:
  • блокпости, переміщень військової техніки та зброї. Не виставляйте відповідні пости та світлини у соцмережах – за це передбачено кримінальну відповідальність.
  • категорично заборонено публікувати в соцмережах інформацію про місце прольоту або потрапляння ракет, адреси місць обстрілу чи назви об’єктів, куди потрапив снаряд, дані щодо роботи протиповітряної оборони, координати боїв або військових об’єктів, номери військової техніки, переміщення українських військових, дані про потерпілих або загиблих (крім офіційних даних).
Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги! Почувши попереджувальну сирену, вирушайте у найближчого укриття.
Нагадуємо, що у випадку, якщо Ви стали свідком чи жертвою будь-якого правопорушення або виявили підозрілих осіб чи предмет, потрібно одразу ж звертатися на лінію «102» або на додатковий номер +380-0638410411.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...