Мед Атлант

У Франківську затримали серійного злодія

У період воєнного стану фігурант обікрав близько десяти торгових закладів Івано-Франківська. Поліцейські викрили зловмисника і затримали його. 31 – річному чоловіку загрожує максимальне покарання.

27 квітня до правоохоронців звернулась 38-ми річна мешканка Івано-Франківська. Вона повідомила, що в її магазин проник невідомий чоловік і вкрав товар.
На місце оперативно виїхала слідчо-оперативна група. Зловмисника правоохоронці затримали «на гарячому».
Поліцейські встановили, що затриманий чоловік причетний до вчинення серії аналогічних злочинів. Більше того, зловмисник уже судимий за майнові злочини.
Слідчі затримали правопорушника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі готують матеріали для повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.
Нагадуємо, що крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану, одразу кваліфікується за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Відповідно до чинного законодавства за скоєння таємного викрадення майна, учиненого в умовах воєнного або надзвичайного стану, винним особам може загрожувати позбавлення волі терміном від 5 до 8 років.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...