Мед Атлант

У Ямниці понад тисяча людей прийшли попрощатися із загиблим воїном. ФОТО

У Ямниці понад тисяча людей прийшли попрощатися з командиром відділення зенітно-ракетного взводу Володимиром Катамаєм на позивний “Боже”, який загинув у російсько-українській війні.

Священники відправили панахиду біля дому полеглого воїна. Згодом скорботний кортеж вирушив до церкви, пише Суспільне.

Однокласниця загиблого Надія Галярник розповідає, що з Володимиром Катамаєм дружила із самого дитинства.

“47 років тісної дружби. Наше дитинство минало разом. Наші діти — однокласники. Друг дитинства, друг життя. Він завжди був чесним, прямолінійним і скромним. Коли його починали хвалити, він завжди кудись втікав. Володя завжди казав, що для нього є або чорне, або біле і ніколи не було середини”, — розповідає Надія.

З її слів, Володимир Катамай пішов воювати у 2015 році. Казав, що на Донбасі його “тримає Україна”.

“Ми дивувалися, що в нього — позивний “Боже”. Це було його слово, яке він казав при кожній зустрічі. Володя завжди був патріотом своєї землі, свого села”, — каже Надія Галярник.

Нагадаємо, 23 квітня на сході України у бою з військовими РФ загинув прикарпатець Володимир Катамай на позивний “Боже”. Чоловік народився 7 червня 1968 року в Ямниці поблизу Івано-Франківська. Старший сержант Володимир Катамай служив на передовій командиром відділення зенітно-ракетного взводу механізованого батальйону однієї з військових частин.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...