Мед Атлант

Ворог вдарив ракетами по Києву, є постраждалі

У четвер, 28 квітня, в Шевченківському районі Києва пролунали два сильних вибухи.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«Друзі! Ввечері ворог обстріляв Київ. Два влучання в Шевченківському районі. Всі служби на місці. Інформація про постраждалих уточнюється», – написав Кличко.

Попередньо відомо про два влучення – в об’єкт інфраструктури та житловий сектор біля об’єкта.

Речниця Держслужби з надзвичайних ситуацій Світлана Водолага розповіла Hromadske, що потерпілі є, але поки невідомо скільки.

Згодом вибухи прокоментував радник голови ОП Михайло Подоляк, нагадавши, що в цей момент у Києві перебував з візитом генсек ООН.

«Ракетні удари по центру столиці під час офіційного візиту Генерального секретаря ООН. Ще позавчора Антоніу Гуттеріш сидів за довгим столом в Кремлі, а сьогодні в кілометрі від нього лунають вибухи. Листівка з Москви? Нагадайте, чому Росія досі займає крісло в Раді безпеки ООН?», – заявив Подоляк.

У Київській області також були вибухи, щонайменше два чули жителі Фастова.

«У Київській області було потрапляння по інфраструктурних об’єктах. Наразі там працюють рятувальники», – розповіла Hromadske речниця ДСНС у Київській області Вікторія Рубан.

За даними УП, окупанти здійснили три удари по одному з транспортних вузлів області.

Приблизно в той же час про вибухи повідомили і в Одесі. За попередніми даними, ППО збила над містом три ракети.

В ОК «Південь», у свою чергу, повідомили, що по Одещині російські військові завдали ракетного удару із застосуванням стратегічної авіації. За попередніми даними, вони здійснили пуск трьох крилатих ракет «Калібр».

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...