Мед Атлант

На Прикарпатті шукають волонтерів для розбирання завалів у звільнених від армії РФ містах та селах

Прикарпатців закликають доєднатися до команди волонтерів для розбирання завалів на звільнених від російських окупантів територіях.

Про це повідомила громадська організація “Гірський рятувальний центр”, пише Суспільне.

У квітні рятувальники допомагали місцевій громаді в Ірпені, прибираючи територію та розбираючи завали. З травня учасники організації анонсували регулярні поїздки для допомоги людям в інших областях.

“Розпочинаємо організацію регулярних поїздок команд волонтерів на звільнені українські території для допомоги місцевим громадам (розбирання завалів, дрібні ремонтні роботи, прибирання). Витрати, пов’язані з доїздом, харчуванням, необхідними інструментами, засобами особистої гігієни та безпеки, забезпечуються в межах проєкту”, — йдеться у дописі.

Наступний виїзд запланований з 4 до 9 травня. Охочих стати волонтерами просять заповнити анкету, опісля рятувальники повідомлять подробиці кожної поїздки.

Учасники організації “Гірський рятувальний центр” формуватимуть команди від шести до дев’яти добровольців. З ними працюватимуть від трьох до шести рятувальників, які мають відповідний досвід, навички та вміння.

Поїздки організовуються у межах проєкту “Термінова підтримка ЄС для громадянського суспільства”, що впроваджується Isar Ednannia за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...