Мед Атлант

Прикарпатські енергетики підтримали сиріт війни

«Прикарпаттяобленерго» долучилося до ще одного соціального і надважливого проєкту.

Компанія перерахувала 70 тисяч гривень благодійної допомоги на потреби сиріт війни.
Ще одна біль сьогодення – сироти війни, діти, які втратили одного чи обох батьків внаслідок російської війни в Україні. Моральне зообов’язання допомогти їм взяв на себе Благодійний фонд «Діти Героїв». Наше підприємство ознайомилося з діяльністю фонду. Вони роблять добру і потрібну справу, то ж ми вирішили підтримати їхню благодійну місію, – заявив Олександр Бубен.
За даними Фонду в Україні зараз понад 5000 дітей, які втратили одного або обох батьків. За місяць роботи вже вдалося надати реальну допомогу більше сотні дітей.
Завдання фонду «Діти Героїв», зі слів його співзасновника Даніїла Пасько – постійна система гуманітарної допомоги, спрямованої на довгострокову підтримку дітей, які залишилися без одного або обох батьків у зв’язку з російською окупацією. Залучення міжнародних та профільних професіоналів для надання психологічної та менторської допомоги постраждалим дітям. Фонд почав роботу не тільки з міжнародними організаціями та великим бізнесом, але бере ініціативу приєднати до допомоги представників крипто індустрії.
При бажанні кожен може допомогти та долучитися до спільноти благодійників. Про форму допомоги і про діяльність фонду можна дізнатися на сайті www.childrenofheroes.com.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...