Мед Атлант

У Франківську відкрили крафтовий ярмарок. ФОТО

Франківський крафтовий ярмарок повернувся. І тепер буде працювати кожної п’ятниці та суботи з 10 години ранку на вул. Вітовського.
Подивитися та посмакувати продукцією завітав міський голова Руслан Марцінків.
«Щотижня даємо можливість нашим крафтовим виробникам продавати свою продукцію у цей непростий час. Тому ми пішли назустріч і продовжуємо ярмарок в Івано-Франківську. Вважаю, що сьогодні економіка повинна працювати. Крафтове виробництво особливе тим, що воно невелике. Зазвичай це або сімейний бізнес, або такий невеличний бізнес до 50 людей. Надіємось, що з кожним разом буде більше виробників. Дякуємо, що змогли відновити роботу Франківського крафтового ярмарку та відповідно люди зможуть отримати цю продукцію тут», – розповідає міський голова Руслан Марцінків.
Крім того, наголошує міський голова, щосуботи продовжить свою роботу ярмарок сільськогосподарської продукції біля стадіону РУХ.
Продавчиня мікрозелені «Green mood» Тетяна розповідає, її продукція цікава людям, котрі дбають про своє здоров’я. Адже мікрозелень вирощується на мікрофермі закритого типу. Це екологічно чистий продукт. А також її можна виростити й власноруч.
«Ми пропонуємо мікрозелень, яка забезпечує добовий раціон людини вітамінами. Це – маленькі росточки, які містять великий концентрат вітамінів. Маємо й набори для вирощування мікрогріну. Також добавили олійки холодного віджиму. Ярмарка у центрі міста допомагає нам реалізувати нашу продукцію та залучити нових клієнтів», – зізнається Тетяна.
А пані Ніна представляє Першу приватну пекарню. Та каже, що покупців довго чекати не приходиться, адже випікають круасани на місці.
«Людей заманює смачний запах і вони хочуть скуштувати круасанів. Ми маємо різні солоденькі начинки. А також є круасанчик, який випікаємо на маслі. І він дуже смачний, ароматний, майже з самого серця Франції», – каже пані Ніна.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...