Мед Атлант

До прикарпатських кінологів навідались діти з Маріуполя. ФОТО

Майже 20 дітей-переселенців, яких евакуювали з Маріуполя, навідались до прикарпатських кінологів. Маленьким маріупольцям розповіли як працює кінологічний центр прикарпатської поліції.
А також продемонстрували здібності службових собак. Контакт з дружніми тваринами дуже потішив дітвору. Така реабілітація допомагає їм оговтатись від пережитих жахіть війни.
Прикарпатські кінологи спершу показали дітям територію. А відтак познайомили з чотирилапими вихованцями. Службові вівчарки дуже сподобались юним маріупольцям. Та найбільше дітей вразили здібності поліцейських собак. За командою кінологів, песики знайшли умовну вибухівку та заховані речі. На це їм знадобилось всього декілька секунд.
Дітвору познайомили і з підростаючим покоління службових собак. Найбільший захват викликало маленьке цуценя лабрадора, яке кінологи назвали Джавеліна, адже народилось напередодні війни.
«Похід до прикарпатських кінологів – це не лише цікавий та пізнавальний захід, а ще й дуже корисний», – поділились враженнями маріупольці.
Адже діти, що навідались до кінологів, пережили жахіття війни. Вони більше місяця просиділи у підвалах житлових будинків.
Контакт з дружніми тваринами неабияк реабілітує неповнолітніх, яких врятували з окупованого міста. Такі заходи завжди повертають радісну посмішку на обличчя дітей. Тож в Івано-Франківську вони будуть регулярними.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...