Мед Атлант

На Калущині запрацював науково-дослідний інститут з Харкова

Державна установа «Державний науково-дослідний і проектний інститут основної хімії» з міста Харкова у рамках Державної програми підтримки релокації підприємств розпочала роботу у Калуші.
«На період воєнного стану в Україні, з метою збереження нашого головного надбання – виробничого колективу – керівництво ДУ «НІОХІМ» прийняло рішення провести релокацію інституту з міста Харків до Західної частини України, де знаходиться наша філія – інститут Галургії», – повідомляють на вебсайті «НІОХІМ».
Додамо, що Державний науково-дослідний і проектний інститут основної хімії «НІОХІМ» знаходиться в числі провідних інжинірингових компаній з проектування хімічних виробництв з одночасним забезпеченням екологічної та промислової безпеки підприємств. На сьогоднішній день, зазначають в інституті, це єдина на території України установа, що здатна комплексно виконувати науково-дослідні, проектні та дослідно-конструкторські роботи зі створення та реконструкції виробництв кальцинованої соди, бікарбонату натрію (харчової соди) та інших продуктів основної хімії. Крім того, НІОХІМ спільно з провідними підрядними компаніями світу здійснює реалізацію проектів «під ключ».
Усі зобов’язання перед партнерами ГУ «НІОХІМ» будуть виконані в обумовлені контрактами терміни, – йдеться у повідомленні.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...