Мед Атлант

Ракетний удар по Львівщині: пошкоджено залізничну інфраструктуру

У Яворівському районі Львівської області ракетний удар росіян у ніч на 17 травня завдав шкоди об’єкту інфраструктури регіональної філії “Львівська залізниця” та залізничній інфраструктурі.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

“Вночі ворог здійснив ракетний удар по об’єкту інфраструктури регіональної філії “Львівська залізниця” у Яворівському районі. Вибухом пошкоджено залізничну інфраструктуру.  Інформації про травмованих чи загиблих не надходило”.

За попередньою інформацією, ракети летіли зі сходу.

Також підрозділи ППО ПвК “Захід” збили три крилаті ракети. Козицький подякував силам протиповітряної оборони.

Андрій Садовий також повідомив, що цієї ночі на Львівщині було дві повітряні тривоги та дві “масові хвилі ракетних вильотів”.

“У Львові жодна ракета не приземлилась. Добре спрацювали сили ППО. Тому ми не знаємо чи було наше місто ціллю на цей раз. У одному із сіл Яворівського району уламки ракети частково пошкодили об’єкт залізничної інфраструктури. В навколишніх будинках повилітали шибки. І це все у 20-кілометровій зоні до кордону з Європейським Союзом. Це справді була одна із найбільших атак на Львівську область за кількістю ракет. Що буде відбуватись далі – передбачити важко. Тому ходіть в укриття!”.

Садовий вкотре закликав не знімати “прильоти ракет” чи роботу ППО. За його словами, такі відео потрібні “московській агентурі”, а українцям потрібно допомагати фронту.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...