Мед Атлант

На Львівщині священника московського патріархату облили зеленкою за любов до «русского міра»

У Львівській області священника московського патріархату облили зеленкою.

Інцидент стався у місті Стрий. Про це релігійний оглядач, диякон ПЦУ Іван Петрущак повідомив на власній сторінці в соціальних мережах, передає Вголос.

За словами Петрущака, на фото – священник Володимир Мандзюк. Обурені люди вирішили влаштувати самосуд та облили представника «УПЦ МП» зеленкою.

«УПЦ МП» за три місяці війни із росією не зробила жодних реальних кроків для розриву відносин із московським патріархатом. Її предстоятель Онуфрій досі згадує як «вєлікого гаспадіна нашего» московського патріарха кіріла.

Кіріл неодноразово благословляв російські війська на війну в Україні, а також продовжує підтримувати кровавий путінський режим.

Нещасний зі Стрия постраждав не за Христа або православну віру, а за російську православну церкву. За те, що досі до неї належить, – зазначив Іван Петрущак.

Диякон ПЦУ додав, що Мандзюк постраждав за «русскій мір», за свою любов до московського патріархату. Місцевим мешканцям його погляди, як бачимо, виявилися не до вподоби.

Цей випадок в черговий раз показав глибину цинізму в московському патріархаті в Україні. В УПЦ МП коментуючи фото із зеленкою заявили, що не рф напала на Україну, не росіяни окупували Крим, а «почалась війна», бо в Україні безлад.

Голова місіонерського та видавничого відділів Мукачівської єпархії УПЦ МП, редактор єпархіального журналу «Православний літопис», референт архієпископа Мукачівського і Ужгородського УПЦ МП та протоієрей Василій Юрина назвав причини війни Росії проти України: «В цій Державі давно не має права, закону, свободи, тому і сталася ця війна!».

Священник УПЦ МП повністю повторив путінський погляд на Україну. Саме російські загарбники вважають, що в Україні безлад і владу захопили «Київська хунта» у 2014 і тому подібне.

.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...