Мед Атлант

З початку війни з Франківська видворили п’ять іноземців: серед них один росіянин

З початку військової агресії російської федерації проти України працівники Управління державної міграційної служби України в Івано-Франківській області спільно з працівниками СБУ видворили з Франківщини п’ятьох іноземців.

Зокрема мова йде про громадянина російської федерації, двох громадян Франції, громадянина Аргентини та громадянина Азербайджанської республіки.

У взаємодії з Управлінням стратегічних розслідувань в Івано-франківській області виявили та затримали іноземних громадян з кримінальним минулим. Мова йде про уродження Грузії, який перебуває в статусі особи злочинного впливу (“вора” злодія в законі, громадян Республіки Молдова та Словацької Республіки, які в минулому притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів. На даний час вживаються заходи щодо їх примусового видворення з України, – каже начальним ДМС в Івано-Франківській області Сергій Саїв.

Додамо, що загалом з початку року виявили 78 нелегальних мігрантів. До адміністративної відповідальності за порушення законодавства у сфері міграції притягнуто 113 осіб. Накладено штрафів на суму понад 270 тисяч гривень.

Окрім того, 20 іноземцям задоволений подальший в’їзд в Україну.

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...