Мед Атлант

Дитячий БУМ: в палаці Потоцьких влаштували свято для дітлахів

Сьогодні, 1 червня, відзначають День захисту дітей.

В Івано-Франківську в палаці Потоцьких для малюків влаштували справжнє свято, де кожен міг знайти розвагу до душі.

Щороку лісівники проводять свято лісу. Проте, як правило, ми проводимо його у вересні. Але зважаючи на ситуацію, яка є в Україні, ми вирішили дещо змінити. Багато наших лісівників зараз на війні, а інші працюють в посиленому режимі. В наших лісництвах розміщено багато пунктів для ВПО, загалом ми прийняли понад 600 людей. Оскільки серед них багато дітей, то ми вирішили, що зараз їм, як ніколи потрібно свято і ми можемо їм його влаштувати, – каже прессекретар Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського господарства Ірина Бабій.

На декількох локаціях розмістилися презентації різних лісових господарств, які сьогодні змогли приїхати.
Для дітей, окрім екопросвіти, придумали цікаву розважальну програму. Дітки можуть розмалювати себе аквагримом, погратися з аніматорами, спробувати себе в соломоплетінні чи зробити свою шпаківню.

Також кожен з малюків чи дорослих може скуштувати лісову продукцію: різні види меду, горішків та ексклюзивного варення, яке лісівники робили своїми руками.

До організації свята долучився БФ “Очі миру”. Для малюків підготували майстер-класи з плетіння бісером, зачісок для мам та донечок, шоу роботів-трансформерів, а театральна школа “Жив був пес” підготувала для дітей казку “Планета радості”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...