Мед Атлант

Доставка квiтiв у Івано-Франківськ та iншi мiста України

Квіти були та залишаються найкращим антидепресантом. Якщо у дівчини поганий настрій або ви просто бажаєте зробити їй приємно, придбайте букет квітів. Сьогодні, щоб придбати букет, не треба ходити по магазинах, достатньо зробити замовлення квітів онлайн. Співробітники інтернет-магазина Flowers.ua завжди допоможуть вибрати найкращий букет за розумну ціну. 

 

Особливості та переваги доставки квітів 

Замовляючи доставку квітів в Івано-Франківську  https://flowers.ua/ua/frankovsk, ви суттєво зекономите свій час та кошти. Існує ще безліч переваг замовлення квітів онлайн, наприклад:

 

  • Зручність. Вибрати потрібний букет дуже просто, окрім реальних фото композицій та відгуків споживачів, на сайті працюють зручні фільтри. До того ж ви позбавляєте себе необхідності стояти в черзі. 
  • Завжди свіжі букети. Кожне замовлення формується тільки після оплати. Квіти зберігаються в ідеальних умовах і не “чекають” свого покупця. Сервіс Flowers.ua співпрацює напряму з постачальниками, тому якість завжди буде на висоті.
  • Транспорт. Купляючи квіти на свято після роботи досить важко довезти їх додому в гарному стані. Власна кур’єрська служба сервісу привозить квіти в спеціальних контейнерах, вчасно та в цілісності. 
  • Анонімність. Можливість зробити таємний сюрприз – це один із головних плюсів служби доставки. Ця послуга підійде для чоловіків, які не наважуються зробити перший крок, і парам, які вже давно разом.
  • Економія. В інтернет-магазині Flowers.ua https://flowers.ua/ua щодня з’являються нові акційні пропозиції та знижки. Тож кожен знайде собі букет до душі. 

 

Квіти в капелюшних коробках

Квіти в коробці – це справжня знахідка флористів. Вони вражають своєю універсальністю та красою. Зазвичай для створення таких композицій обирають троянди, хризантеми або півонії. При оформленні використовують спеціальний флористичний розчин, який дозволяє квітам прожити довше. При правильному догляді така композиція зберігає презентабельний вигляд цілий місяць. А після того, як квіти зів’януть, коробку можна використовувати в побуті, наприклад, для зберігання парфумів. Букети дуже зручно переносити та для них не треба шукати спеціальну вазу. Квіти в коробці часто доповнюють романтичними посланнями, цукерками та плюшевими іграшками. Крім капелюшних коробок букети упаковують в спеціальні циліндричні кейси, які міцно тримають форму. Упакування прикрашають яскравими стрічками за бажанням клієнта. Композицію можна зробити таким чином, щоб коробка закривалась. Це додасть інтриги перед відкриттям презенту. Оформлювати квіти таким чином стали законодавці флористичної моди – французи. Не сумнівайтеся, квіти в коробці обов’язково справлять враження і порадують одержувача.

Компанія розуміє, наскільки важливо приділяти увагу близьким у наш час, тому доставка квітів працює не лише у Києві, а й по всіх містах України, де немає бойових дій.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...