Мед Атлант

На Франківщині призначили нового керівника управління лісового та мисливського господарства

Наказом № 202-к  Державного агентства лісових ресурсів України на посаду начальника Івано-Франківського обласного управління лісового та мисливського управління призначено Сергія Юрійовича Кокоця.

15 червня Юрій Болоховець, Голова Держлісагентства, особисто представив керівника колективу управління та директорам державних лісогосподарських підприємств.

У час війни пріоритетами лісової галузі є допомога збройним силам України та економічний розвиток нашої держави. Ресурсні регіони повинні працювати як за себе, так і за східно-південні області нашої країни. Франківщина – лісовий край, але рівень основних показників потребує росту. Сподіваюся, новий керівник справиться з поставленими завданнями і виведе лісове господарство області на належний рівень, – зазначив Юрій Болоховець.

Голова Держлісагентства подякував Олегу Ярошику за фаховий підхід до роботи та злагоджене адміністрування у час карантину та воєнного стану.

Довідка:

Кокоць Сергій Юрійович народився 13 червня 1971 рокув с. Явора, Турківського району, Львівської області. Закінчив Березнівський лісовий технікум за спеціальністю «Лісове господарство». Вищу освіту здобув у Санкт-Петербурзькій лісотехнічній академії. Трудову діяльність Сергій Юрійович розпочав в Ісаївському лісництві Турківського лісгоспзагу на посаді лісника. Працював у Боринському лісгоспі на посаді лісничого та головного інженера. З 2013 року Сергій Кокоць очолював Славське лісове господарство.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...