Мед Атлант

Посилка з наркотиками: на Снятинщині затримали підозрюваного

Правоохоронці викрили зловмисника, який влаштував на Прикарпатті наркобізнес. Фігуранта оперативники затримали після отримання чергової посилки з наркотиками, вартість якої на «чорного ринку» становить близько 30 000 гривень. Зловмисника затримано в процесуальному порядку та повідомлено про підозру.

Під час відпрацювання оперативної інформації, оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю в Івано-Франківській області ДБН Нацполіції України спільно зі снятинськими поліцейськими зупинили в одному із населених пунктів Снятинщини чоловіка, 2000 року народження, який, за наявною інформацією, отримав коробку з наркопродукцією через поштове відділення.
При перевірці вмісту посилки, поліцейські виявили полімерний пакет з психотропною речовиною – «амфетамін», яка була замаскована в упаковку з-під косметики. Чоловік пояснив, що наркотики він замовив через Інтернет-мережу для власного вживання.
За цінами “чорного ринку” вартість вилученого наркотичного засобу становить близько 30 тисяч гривень.
Наркоділка слідчі затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального Кодексу України, а вилучене скерували для проведення відповідних експертних досліджень.
Затриманому повідомлено про підозру за скоєне кримінальне правопорушення, що передбачене ч. 3 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному.
Поліцейські встановлюють спільників, які можуть бути причетні до незаконної діяльності затриманого.
Процесуальне керівництво у справі здійснює Снятинський відділ Коломийської окружної прокуратури.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...