Мед Атлант

Франківські «Лицарі Колумба» роздали потребуючим продуктові набори

У неділю, 27 червня, в Катехитичному центрі, що при Івано-Франківському Архікатедральному соборі Воскресіння Христового, відбулась благодійна акція допомоги вимушено переселеним особам, організаторами якої стала християнська чоловіча спільнота «Лицарі Колумба».

Стараннями учасників спільноти кількасот людей отримали допомогу у вигляді продуктових наборів із найнеобхіднішими харчами, які передала польська спільнота «Лицарів Колумба».

Спільнота «Лицарів Колумба» активно займається волонтерством, в основному приймаючи гуманітарну допомогу з різних країн світу та допомагаючи сім’ям, що знаходяться в гарячих точках.

Сьогодні така акція від нас вдруге, – зазначили організатори –, плануємо надалі проводити таку волонтерську діяльність для вимушено переселених осіб.

Додамо, що основною структурною одиницею «Лицарів Колумба» є рада, яка може бути заснована тільки при парафії та до якої можуть належати 20 чи більше лицарів. В Україні діють понад тридцять рад. Рада «Лицарів Колумба» імені Андрея Шептицького при соборі Воскресіння Христового в Івано-Франківську була заснована в 2014 році, а її капеланом є сотрудник собору та канцлер Курії Івано-Франківської Архиєпархії о. Віталій Федун.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...