Мед Атлант

В Делятині провели благодійний ярмарок: зібрали понад 140 тисяч гривень

Вчора, 26 червня, на селищному стадіоні «Прут» в Делятині відбувся благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ.

Зусиллями працівників селищної ради, старостинських округів, представників закладів культури та освіти громади, учасниками ГО «Союз Українок» Делятина було приготовано безліч смачних страв, десертів, печива, сувенірної продукції.

Працівники ДП «Делятинське лісове господарство» приготували величезний казан смачнющого бограчу  та частували «благодійників» будзами місцевого виробництва.

Окреме місце для «експонатів» мали і військовослужбовці із військового містечка – наяву всі охочі могли ознайомитися із практичними атрибутами військових дій, зробити фото на згадку (звичайно не безкоштовно).

Для маленьких відвідувачів ярмарку організували «Бюро краси» із розписами на тілі та численні розваги у вигляді атракціонів та ігрових майданчиків.

Під час благодійної торгівлі діяв ще аукціон із картинами учениці Делятинського ліцею N2 Мисливчук Анни-Марії та різними цікавими, унікальними експонатами. Паралельно на спортивному майданчику зі штучним покриттям тривав турнір із міні-футболу.

Після хвилини мовчання за загиблими Героями України, молитви за військовослужбовців, які захищають Україну на передових позиціях присутні мали змогу насолодитися патріотичними піснями у виконанні місцевих творчих колективів…

А тепер найцікавіше – загалом на благодійному ярмарку вдалося зібрати 143 160 грн, 200 австралійських доларів, 10 американських доларів, 10 румунських лей. Всі кошти буде спрямовано на потреби ЗСУ.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...