Мед Атлант

Смертельна ДТП на Косівщині: авто наїхало на лежачого чоловіка. ФОТО

Сьогодні, 5 липня опівночі до Косівського районного управління поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Старі Кути невідомий автомобіль наїхав на чоловіка та втік.
На місце події негайно виїхали працівники групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, слідчі обласної поліції та експерти.
Поліцейські попередньо встановили, що невідомий автомобіль здійснив наїзд на 44-річного місцевого мешканця, який лежав на проїзній частині дороги. Внаслідок наїзду чоловік помер, а керманич з місця події втік.
Поліцейські негайно розпочали заходи для встановлення місця знаходження транспортного засобу і керманича. Через декілька годин пошуків правоохоронці встановили автомобіль Mercedes E 200 та особу порушника. Йдеться про 28 – річного мешканця Косова.
Транспортний засіб чоловік залишив на проїзній частині дороги у сусідньому селі. Самого керманича поліцейські виявили за місцем проживання.
Його перевірено на стан сп’яніння – тверезий.
При спілкуванні з правоохоронцями чоловік повідомив, що налякався і тому покинув місце аварії. Слідчими за фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...