Мед Атлант

У Франківську горіла квартира, захаращена сміттям: 15 людей евакуювали, власниця померла. ВІДЕО

6 липня о 02:36 на лінію 101 надійшло повідомлення про задимлення з квартири на четвертому поверсі пʼятиповерхового житлового будинку в місті Івано-Франківськ на Береговій.
До місця події негайно скерували вогнеборців частини спеціальної пожежної техніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення міста Івано-Франківськ та чергову зміну оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області.
На місці події встановили, що виникла пожежа в квартирі на 4 поверсі 5 поверхового житлового будинку, квартира повністю захаращена сміттям, площа пожежі складала 20 м.кв. Через сильне задимлення вогнеборці працювали в апаратах захисту органів зору та дихання.
Рятувальники евакуювали 15 мешканців будинку, з них 5 дітей. Надзвичайники локалізували пожежу о 03:08, а о 03:18 – пожежу ліквідували.
На пожежі, посеред сміття виявили тіло власниці квартири 1957 р.н. Найбільш ймовірна причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем зі сторони загиблої особи. До ліквідації пожежі залучили 5 одиниць техніки та 16 осіб особового складу від ГУ ДСНС в області.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...