Мед Атлант

Швейцарські імпланти: особливості, переваги та основні бренди

Стати лідером у стоматологічній галузі не просто.

Швейцарія займає одне з пріоритетних місць у цьому напрямі. У заслуженому рейтингу – десятки років досліджень та апробувань, внаслідок чого вдається створити практично ідеальну систему з довічною гарантією використання.

Плюси швейцарських імплантів

Штучні зуби зі Швейцарії цінують за такі характеристики:

  • високий відсоток остеоінтеграції. Приживання становить понад 98,5%. Це досягається пористістю структури стрижня, з яким кісткова тканина починає активно взаємодіяти буквально проростаючи всередину;
  • використання біоінертних матеріалів, у яких ступінь забрудненості зведено нанівець. Титан та її сплави в імплантатах не притягують до себе забруднення;

GaXqqOYJ9zuOw23CuazuQLDT9K1vZz0HQhR-ve8mAojlgoOXdF524kAGYnzqoYQP70DqTMI6HoaE0zfPChFt2ZzVlcFOc6iVxQcIXpkYgn1pkYpiYYa1zIk7EIwMkJzOpocMJ8fhsFtXYKfLcEwCU_U

  • особливі вимоги до естетичності та візуальної подоби по відношенню до натуральних зубів. Формується гарна посмішка;
  • дається гарантія на термін служби титанових стрижнів, що становить десятиліття. Абатмент і коронку в імплантаті доведеться міняти, але це не травматично;
  • допускається установка з відстроченим та негайним навантаженням;
  • швейцарські імпланти на 1 зуб, на 4 чи 6 зубів, можлива заміна всього щелепного ряду. Завдяки значній лінійці рішень форма штучних замінників зубів буквально підганяється під природний тип зростання натуральних аналогів;

Застосування передових технологій та застосування лікарських протоколів допомагає надати клієнту найпродуманіші рішення в галузі стоматології.

Головні виробники імплантів у Швейцарії

Правильна конкуренція країни йде на благо клієнтам. Кожна компанія намагається досягти значних успіхів та максимально перегнати своїх колег.

1. Straumann. Бренд закриває орієнтовно 20% потреб у світовій імплантації зубів. Хочеться відзначити такі переваги: імплантати люксового рівня, раз на 5 років виробник оновлює свою лінійку.

2. SGS Dental. Подають бюджетні рішення в 4-х лінійках. Відносно молодий виробник, який знайшов свою нішу серед дорогих та елітних пропозицій.

3. ROOTT. Швейцарські імпланти зубів об’єднані у 6 лінійок, розроблених Trate AG. Значні ціни забезпечені високою якістю матеріалів та професіоналізмом установки.

4. Nobel Biocare. Компанія, що складається зі швейцарських та американських фахівців, представляє на ринку продукцію екстра-класу.

Ціна швейцарських імплантів: чи виправдана переплата

Вартість визначається витратами на попередню підготовку, ціною за конструкцію та працею спеціаліста.

Під час проведення комп’ютерної томограми згідно з протоколом робиться зліпок щелепи, потім перевіряється, як буде вставлено імплантат, після чого виконується роздрук макета на 3D-принтері. Завдяки виготовленому шаблону лікар дуже точно помічає місце встановлення швейцарських імплантів зубів. Операція проводиться швидше, а це означає, що знижується ступінь набряків та болів у процесі загоєння.

Використання спеціальних технологій імплантації також впливає на кінцеву ціну послуги. Наприклад, імпланти Straumann (Швейцарія) за рахунок особливого типу конструкції системи не повністю занурюються в кістку, щоб унеможливити накопичення мікробів у місці контакту з коронкою. Це збільшує шанси на безпроблемне загоєння ясна.

Потрапляючи до спеціаліста із значним стажем роботи, клієнт платить більше. Це – поширена міжнародна практика.

Як вибрати імплант для встановлення

fROBOpdjtwZ_1-h52QDbf8BZlMBYUoYlaz3QrP0r5rEQPebgAY3zf9Hn2En121qbU01qbHBXydO9cdb5ecC_8dyyaELVjlNKAZdhxXO_biQpNXKDGiPF_HQhD4tUZffwuI8LW1PHCCGx-DZkaxc8DkQ

Орієнтуйтесь на кілька перерахованих показників:

  • Який пропонується матеріал

Дізнайтесь у клініці, з чого зроблено швейцарські зубні імпланти. Чистий титан вважається найвдалішим для заміни рідних зубів. Можна використовувати сплави на його основі, проте відсоток відторгнення при цьому трохи підвищується.

  • Обробка поверхні та нанесення складів, що покращують показники зрощення.

Зовнішню частину штучних зубів намагаються зробити пористою та шорсткою. У цьому випадку є на чому системі закріпитися. Клітинні остеобласти у місцях мікроотворів починають нарощувати кістковий матеріал. Остеоінтеграція покращиться, коли поверхня швейцарського імпланту покрита кальцієвою, фосфорною або фтористою плівкою.

  • Різьблення

Буває одинарна та подвійна (другий вид допомагає формувати естетично правильний кут нахилу коронки). Стрижні з різьбленням та дрібними борозенками прискорять процес «приростання» імплантату.

  • Відсутність виділення вставленого фрагмента на фоні зубного ряду

Встановлення імплантів (Швейцарія) важливе не лише з позиції жування, але й заповнення естетичної прогалини. Потрібно підібрати елемент за кольором емалі, а коронку зробити такою, щоб не просвічувався фіксуючий вміст.

Чим можна замінити дорогі імпланти швейцарського виробництва

Не всім по кишені елітна продукція зі Швейцарії. Тому потрібно шукати імплантат із середньою вартістю.

  • Ізраїльські марки: A.B. Dental Devices, Alpha Bio, Noris Medical.
  • Корейські: Megagen, Osstem.
  • Українські на японському устаткуванні: Bauer’s Implants.

Кожен пацієнт має право вибрати той швейцарський імплант зуба або будь-який інший, який влаштує за ціною, підійде за методом встановлення та характеристиками приживання.

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...