Мед Атлант

LAZANOVSKYI | RIDNYI презентував кліп “Сила козака” разом з молодою виконавицею DARIKA

Франківський співак Сергій Лазановський та молода виконавиця DARIKA (Дарина Луцька) випустили спільну колаборацію. “Сила козака” – це послання до поколінь, які полягли за України та історія родини кожного захисника, який не повернувся додому.

 

Композиція написана на вірш української поетеси та народної співачки Марусі Чурай. Ця колаборація має на меті залучити покоління артистів-початківців створювати музику українською та популяризувати солов’їну.

“Сила козака” – патріотична пісня-звернення до всього українського народу, який століттями бореться проти російського гніту. Це послання до поколінь, які полягли за України та історія родини кожного захисника, який не повернувся додому. У тексті також оспівується жінка-берегиня – мама, дружина, донька, які є уособленням сили та енергії.

“Я вважаю, що саме зараз слід долучати усіх підлітків та покоління, яке підростає, до усього українського. Зараз ми маємо засівати так, щоб культурні жнива були через десятки років результативними. З DARIKA ми співпрацюємо не вперше, вже мали досвід спільного виступу на благодійному заході для наших захисників та захисниць. Тому коли народилась ця пісня, було вирішено заспівати її саме з представницею молодого покоління, адже насправді, для підлітків сучасної української музики замало”, – поділився LAZANOVSKYI | RIDNYI.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...