Мед Атлант

У Долині мотоцикліст кілька ночей поспіль порушував комендантську годину

Вчора у Долині затримали мотоцикліста, який кілька ночей поспіль надокучав долинянам гучним пересуванням вулицями міста.

У соціальній мережі долиняни поскаржилась на порушника комендантської години, який щоночі на двоколісному транспорті порушував спокій містян, повідомив міський голова Долини Іван Дирів.

Порушника затримали 6 серпня приблизно о 02:00 годині під час нічного патрулювання міста спеціальною групою небайдужих громадян, які співпрацюють з інспекторами Сектору оперативного реагування та контролю за паркуванням Долинської міської ради та проводять спільні нічні патрулювання, запобігаючи порушенням комендантської години.

На місце події патрулі одразу викликали поліцейських.

За кермом перебував місцевий житель, який не мав відповідних документів та ще й перебував у стані сп’яніння, про що свідчить тестування на місці.

Щодо порушника поліцейські Долинського відділення поліції оформили відповідні адміністративні матеріали, в тому числі й за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані сп’яніння…).

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...