Мед Атлант

У Тисмениці сотні людей попрощались з загиблим Ростиславом Рапієм. ФОТО

Вчора, 9 серпня, сотні людей провели в останню дорогу Захисника, мужнього воїна із села Вільшаниця Ростислава Рапія, який віддав своє життя у боротьбі за Україну.

Про це повідомляє Тисменицька міська рада.

“Живим ланцюгом” люди навколішки зустрічали Героя у місті Тисмениця, селах Клубівці, Вільшаниця і до рідного будинку загиблого. Віддати шану вірному сину України прийшли рідні, близькі, керівництво Тисменицької громади та старостинського округу, духовенство, друзі, побратими та громадськість.
Ростислав Рапій народився 25 червня 1980 року у селі Вільшаниця. Закінчив Вільшаницьку загальноосвітню школу, служив у Збройних Силах України. Працював за кордоном. У 2014 році служив в АТО. На початку повномасштабного вторгнення повернувся в Україну, щоб захищати нашу державу від ворога. Служив у 10-й окремій гірсько-штурмовій бригаді, був командиром протитанкового відділення протитанкового взводу роти вогневої підтримки мотопіхотного батальйону.
Загинув 5 серпня 2022 року внаслідок артилерійського обстрілу ворогом неподалік села Берестове Донецької області. Без батьківської підтримки залишилася донька Героя. У пам’яті друзів та односельців Ростислав назавжди залишиться щирим та відданим патріотом своєї землі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...