Мед Атлант

“Каву я тепер варю не в блискучій турці, а в польових умовах”: як прикарпатський ультрас воює на фронті. ФОТО

Прикарпатець Микола Наумик до війни працював в ресторанній сфері, шукав себе. Організовував з хлопцями з Карпатської Січі вишколи для молоді, займався спортом — вболівав за “Прикарпаття”.
Встиг поподорожувати, побачив в одній мандрівці кав’ярню на колесах. Ідея припала до душі. Готувався до відкриття такої кав’ярні, щоб бути мобільним та пригощати людей кавою саме в тих місцях, де є найбільша потреба. Проте війна внесла свої корективи, та стало якось вже не до кави, розповіли на своїй сторінці “Прикарпатські ультрас”.
Пішов на війну, бо не бачив іншого вибору — хто як не я, маю захищати свою Батьківщину?! Більше злості додав той факт, коли прилетіло в рідне місто.
“На війні зараз я у мінометній батареї, працюємо з хлопцями, наближаємо Перемогу. Але моя основна задача — це евакуація людей з поля бою, транспорт та логістичні завдання. Ну і каву я тепер варю не в блискучий турці, а в польових умовах та п’ємо її з побратимами, поки що не з охайних горнят, а з суворих військових залізних банячків”, – каже чоловік.
Після війни планує добити цю справу — відкрити свою кав’ярню на колесах. Каже, об’єднає дві пристрасті — каву та автомобілі, в одну добру справу.
“Також хочу сходити в гори — відпочити духовно. А ще — задумав податися у подорож Європою на автомобілі. Коли сумую на війні, то прокладаю маршрути своєї майбутньої мандрівки. Знаю, що сплановано це не буде, а швидше спонтанно буду гнати кудись, де лежить серце, а не плани та карти. А ще хочу на футбол, дуже сильно сумую за першим сектором “Руху” та романтикою виїздів”, – додає військовий.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...