Мед Атлант

25 прикарпатських випускників склали на 200 балів усі предмети мультитесту

800 тис. гривень виділили з обласного бюджету Івано-Франківщини для додаткового фінансування підготовки НМТ. Сесія тривала три місяці і здійснювалася із урахуванням ризиків воєнного часу.
Так, 25 юних жителів Прикарпаття отримали 200 балів з трьох предметів, 83 – з двох, 332 – з одного, повідомила голова ОВА Світлана Онищук.
“Російська армія краде у дітей право на освіту, але високі бали, які показали наші випускники, є символом опору. Я хочу побажати кожному випускнику вступити до омріяного університету на здобути якісну українську вищу освіту”, – зазначила Онищук.
Вона додала, що в області 20 млн гривень спрямовано на ремонт укриттів. Всі 1208 навчальних закладів пройшли повністю перевірку. Наразі з 604 шкіл нашої області 55 не будуть працювати очно через неможливість створення там укриттів.
Натомість готові до використання за призначенням 89 захисних споруд цивільного захисту, у 338 закладах організовано споруди подвійного призначення та найпростіші укриття, 47 – буде розміщено у захисних спорудах цивільного захисту, спорудах подвійного призначення та найпростіших укриттях інших суб’єктів господарювання.
Загалом майже 40% від загальної кількості перевірених закладів готові до очного навчання.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...