Мед Атлант

Волонтерка з Тисменичан готує випічку для бійців на фронт. ФОТО

Жінка каже, що допомагати бійцям почала з 2014 року.

Про це повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

«Якщо по твоєму селі не стріляють, то це не значить, що закінчилась війна. Ми просто не могли сидіти. Зібрала колектив вчителів і до роботи. Вирішили пекти печиво, бо воно не зіпсується в дорозі. Місцеві підприємці доєднуються, теж допомагають», – розповідає пані Марта, волонтерка з Тисменичан, яка організовує випічку печива на фронт.

Зараз допомагають бійцям через Логістичний центр – спільний проект “Спілки волонтерів Прикарпаття” та міської ради, через який можна безкоштовно передати посилку на фронт. Заздалегідь контактують з Ігорем Лукинівим, Андрієм Паляницею, щоб встигнути напекти смачного печива, яке поїде до бійців.

Робити добрі справи, каже пані Марта, допомагають односельчани, хто чим може. Хтось — купити необхідні інгредієнти для випічки, а хтось приносить домашнє молоко, сметану.

«Ми ніякі посилки свої не підписуємо, що це від Тисменичан чи від ліцею. Зібралися групою 8-9 людей, і печемо. І будемо так допомагати до кінця, поки та страшна сволота не забереться з нашої країни. Бо сидіти не можна. Хто на дивані сидить – дуже «розумний». Я не можу спокійно слухати, дивитися на ті страшні біди. Треба допомагати!», – впевнена пані Марта.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...