Мед Атлант

ЮНІСЕФ тимчасово призупинила реєстрацію на грошову допомогу для українських сімей

ЮНІСЕФ з 23:00 14 серпня тимчасово призупинила реєстрацію на програму грошової допомоги «Спільно».

Про це йдеться на сайті ЮНІСЕФ.

Така пауза необхідна для опрацювання заявок та виплати родинам, які подали заявки після 15 червня і досі не отримали допомогу. Взяти участь у програмі могли родини, які мають трьох і більше дітей до 18 років; мають принаймні одну дитину з інвалідністю до 18 років.

Допомога надається сім’ям у будь-якому регіоні України незалежно від того, чи мають вони статус внутрішнього переселенця. Взяти участь можуть родини, які не отримували будь-яку іншу грошову допомогу від ЮНІСЕФ чи іншої міжнародної гуманітарної організації після 24 лютого.

Сума грошової допомоги на місяць складає 2 220 грн на кожного члена сім’ї, але не більше як на п’ятьох людей. Родина отримує одноразову виплату за три місяці на вказаний у заявці банківський рахунок.

Заявки, подані до 23:00 14 серпня, будуть опрацьовані. Усі заявки проходять два етапи відбору: технічний та на відповідність критеріям.

Програму «Спільно» ЮНІСЕФ запустив разом із Міністерством соцполітики. Станом на 10 серпня у межах програми надали допомогу понад 112 000 родинам, які виховують 331 000 дітей, зокрема 33 000 — діти з інвалідністю.

Загалом ЮНІСЕФ допоможе до 265 000 родинам у межах програми. Про відновлення реєстрації повідомляють окремо.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...