Мед Атлант

В Калуші суд притягнув до відповідальності чоловіка, який плювався у парку культури

До Калуського міськрайонного суду з місцевого відділу поліції надійшли адміністративні матеріали стосовно 43-річного калушанина складені за ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство, тобто нецензурна лайка в громадських місцях, образливе чіпляння до громадян та інші подібні дії, що порушують громадський порядок і спокій громадян).

Згідно матеріалів справи чоловік у серпні цього року в Парку культури ім. Т.Г. Шевченка, перебував у п’яному стані, образливо чіплявся до людей, плювався, виражався нецензурною лайкою.
У судовому засіданні чоловік свою вину у вчиненні адміністративного правопорушення визнав повністю, просив його суворо не карати.
Разом з тим, його вина у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 173 КУпАП, підтверджується матеріалами справи про адміністративне правопорушення.
При призначенні адміністративного стягнення, у відповідності до вимог закону, суд врахував характер вчиненого адміністративного правопорушення, особу правопорушника та ступінь його вини, майновий стан, обставини, що пом’якшують та обтяжують відповідальність.
У підсумку розгляду суд призначив стягнення у вигляді штрафу в розмірі 5 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 85 гривень та 496,20 гривень судового збору.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...