Мед Атлант

Шевченко подарував Левандовському капітанську пов’язку в кольорах українського прапора

Легенда українського футболу Андрій Шевченко зробив доволі несподіваний подарунок одному з найкращих польських гравців Роберту Левандовському.

Андрій Шевченко подарував Роберту Левандовському капітанську пов’язку, виконану в кольорах українського прапора. Фотографію цього подарунку польський футболіст опублікував в себе в інстаграм, пише 24 канал.

“Дякую Андрію. Мені було приємно познайомитися! Для мене буде честю нести цю капітанську пов’язку в кольорах України на чемпіонат світу”, – підписав фотографію Левандовський.

Варто відзначити, що саме Левандовський є капітаном збірної Польщі. І виступить на чемпіонату світу 2022 в Катарі, де і буде носити цю капітанську пов’язку.

Водночас це не вперше, коли Левандовський носитиме кольори українського прапора в себе на руці. У тому числі й капітанську пов’язку.

Після початку повномасштабного вторгнення росії до України, 26 лютого гравець вийшов на матч за Баварію проти Айнтрахта з пов’язкою в кольорах українського прапора.

А вже у матчі за збірну Польщі 29 березня проти Швеції він вийшов з капітанською пов’язкою в кольорах українського прапора. Саме в цьому матчі збірна Польщі й здобула право виступити на чемпіонаті світу 2022 року.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...