Мед Атлант

Хрестили у лікарні: у Франківську в пологовому народилася дитина вагою 980 грамів

Рання пташка Михайлик народився на 30 тижні вагітності, вага – 980 грамів, зріст – 30 см.

Я згадую той день, коли мені зробили УЗД, і одразу лікарі забрали мене на кесарів розтин. Тоді я ще не усвідомлювала наскільки все серйозно. Я чула та неодноразово бачила із засобів масової інформації про діток Поспішайок, бачила їх у кювезах, знала, що зазвичай такі дітки спочатку перебувають у реанімації…виходжуються. Я навіть уявити собі не могла яка це складна праця, який це важкий та довгий шлях… для всіх… дитинки, батьків, рідних, лікарів, – пригадує мама хлопчика.

Від самого початку породіллю супроводжувала професійна команда лікарів Івано-Франківського обласного перинатального центру.

Саме лікарі обласного перинатального центру надавали мені колосальну підтримку, вселяли у мене віру, надію, не давали опускати рук, зневіритися…Саме лікарі вчили мене бути справжньою мамою. Згадую, як взяла перший раз на руки свою крихітку міцно пригорнула до себе і не хотіла відпускати……Похрестили ми нашого Михайлика у лікарні, дякую, що лікарі посприяли цьому і підтримали мене. Хочу виразити слова щирої вдячності лікарям акушерам гінекологам- Вакалюку Ігору Васильовичу, Довгоніс Лілії Євгенівні та її асистентам Прокопишин Вікторії Василівні, Лозицькій Роксолані Миколаївні які мене оперували. Особлива подяка неонатологам – Тачинській Людмилі Михайлівні, Грицуляк-Шерстій Ірині Богданівні, Кіршак Ользі Вікторівні, саме ці ЛІКАРІ з ВЕЛИКОЇ БУКВИ, які виходили мого найдорожчого Михайлика!

Сьогодні Михайлику вже 1 місяць. Жінка каже, що знає, що попереду у них ще довгий і непростий шлях, але вони його пройдуть успішно.

З любов’ю та вдячністю, МАМА яка вірить..

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...