Мед Атлант

Зима 2023: як в Івано-Франківську готуються до опалювального сезону. ВІДЕО

Котельні “Івано-Франківськтеплокомуненерго” готові до початку нового опалювального сезону. Вироблятимуть тепло як газові, так і твердопаливні котли.

У 2022 році на підприємстві відновили роботу дві пелетні котельні. Комунальники закупили на половину більше твердого палива, ніж минулого року, розповів заступник головного інженера “Івано-Франківськтеплокомуненерго” Іван Кедик, повідомляє Суспільне.

Підготовку до опалювального сезону працівники “Івано-Франківськтеплокомуненерго” розпочали ще у травні. Під час гідравлічних випробовувань вони виявили 100 проривів тепломереж. Один із таких стався на вулиці Карпатській.

Зараз тепломережі готові до опалювального сезону на 99%, а котельні — повністю. Підприємство постачатиме тепло майже у 600 будинків міста.

“Цього року через стимулювання всіх споживачів до економії газу перед теплопостачальними підприємствами поставлене завдання — зменшення на 10% споживання. Це — досить немаленька цифра, але ми будемо намагатися притримуватися і температурного режиму, щоб людям було комфортно, і старатимемося дотримуватися всіх заходів для зменшення споживання, тобто стежити за втратами, швидше реагувати на аварійні ситуації, — говорить Іван Кедик. — Уряд не регламентував зменшення температурного режиму. Ми будемо дотримуватися у приміщеннях мешканців температури не менше 18°C. Якщо виникнуть якісь перебої з газом, то поступово будемо частково знижувати температурний режим”.

Більше у сюжеті:

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...