Мед Атлант

На Прикарпатті нетверезий водій хотів відкупитися від поліції. ФОТО

За нетверезу їзду керманича-порушника притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
За фактом надання неправомірної вигоди поліцейським слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України.
Днями під час несення служби на території обслуговування в населеному пункті Заболотів екіпаж сектору реагування патрульної поліції для перевірки документів зупинили автомобіль Opel Astra. За кермом легковика перебував 34-річний місцевий мешканець.
Під час спілкування з водієм, поліцейські помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Аби уникнути відповідальності, чоловік запропонував поліцейським хабар. Правоохоронці попередили його про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, однак порушник поклав 3 тисячі гривень до службового автомобіля.
Щоб задокументувати вказане правопорушення, інспектори викликали на місце події слідчо-оперативну групу та співробітників Івано-Франківського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ.
Нагадаємо, за надання неправомірної вигоди службовій особі передбачене покарання: від двох до чотирьох років позбавлення волі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...