Мед Атлант

Зеленський подякував бійцям “десятки” за оборону на Донеччині

Президент Володимир Зеленський подякував військовослужбовцям 10 окремої гірсько-штурмової бригади, яка дислокується на Франківщині, та воїнам 93 окремої механізованої бригади “Холодний Яр” за оборону на Бахмутському напрямку.

Про це Зеленський сказав у щоденному вечірньому зверненні.

“Особливо гостра ситуація — на Донеччині. Робимо все, щоб стримати ворожу активність. Саме там зараз наша ціль номер один, оскільки і для окупантів Донбас — все ще ціль номер один. Постійні спроби російського наступу на Донеччині, напевно, увійдуть в історію воєн як одне з найбільш цинічних убивств своїх же солдатів. Коли бачимо ці наступи, ще раз переконуємося, що російська мобілізація – це відверте намагання дати командирам на місцях постійний потік гарматного мʼяса. Іншого сенсу в російській мобілізації просто немає”, — сказав Зеленський.

Президент України подякував військовослужбовцям, які тримають оборону на Бахмутському напрямку.

“Особливо хочу сьогодні відзначити воїнів, які зараз боронять Україну на Донеччині. Бійців 93 окремої механізованої бригади “Холодний Яр” і 10 окремої гірсько-штурмової бригади за героїчну оборону на Бахмутському напрямку” — сказав Володимир Зеленський.

Також він відзначив бійців 80 десантно-штурмової бригади за “рішучі та грамотні дії при звільненні нашої території”.

З його слів, 2 135 бійців цих трьох бригад уже отримали державні нагороди.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...