Мед Атлант

Мешканці Миколаєва подякували франківцям, які поїхали відновлювати їхні домівки після обстрілів. ФОТО

Нещодавно франківські волонтери поїхали в Миколаїв, аби допомогти місцевим привести до ладу їхні домівки  після обстрілів. 

А тепер Руслан Марцінків отримав відповідь від місцевої мешканки з подякою, про що повідомив на своїй сторінці.

«Хочу Вам особисто подякувати з допомогу місту! Після нічного ракетного обстрілу у мене вибиті шибки, а Ваші комунальники, дай Боже їм здоров’я, сьогодні безкоштовно мені закрили. Дуже вдячна Вашим робітникам», — написала мешканка Миколаєва.
Бригада працівників франківських комунальних підприємств вже майже два тижні ліквідовує наслідки обстрілів житлових масивів в Миколаєві. Кажуть — головне зараз забезпечити людям тепло в оселях.
«Ми приходимо до будинків, які розбиті. Нам привозять матеріали і ми приступаємо до роботи . За нецілих два тижні вдалося відновити більше десятка будинків. Є, на жаль, випадки, коли ми ремонтуємо дахи, вікна в будинку, а наступного дня його знову обстрілює ворог. Та ми не можемо залишити людей в біді – тож знову ремонтуємо їхні оселі», — Михайло Шутак, керівник КП «Муніципальна інспекція «Добродій».
 «З Івано-Франківська у нас тут 21 волонтер. Допомагає ще бригада з Одеси. Працюємо всі разом, допомагаємо місцевим комунальникам», — додає Василь Скиданчук, директор Комунального підприємства “Управляюча компанія “Комфортний дім”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...