Мед Атлант

Трьох морпіхів повернули з окупованої території, де вони ховалися 6 місяців

Троє українських морпіхів, які 6 місяців переховувалися в зоні російської окупації, змогли повернутися на підконтрольну Україні територію.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

Як розповіли в розвідці, вони отримали інформацію про те, що в одному з окупованих міст на сході України переховуються троє українських військовослужбовців бригади морської піхоти – двоє чоловіків та жінка.

У березні під час бойових дій чоловіки отримали поранення, внаслідок цього їхня група не змогла самостійно повернутися на підконтрольну територію. Всі троє були змушені переховуватись в зоні окупації.

Зазначається, що протриматись протягом шести місяців вони змогли завдяки патріотизму місцевих мешканців, які надавали воїнам ліки та продукти харчування.

Для повернення наших захисників оперативні підрозділи ГУР МО, ДБР, НАБУ та Національної поліції провели оперативну комбінацію з евакуації, і українські морпіхи змогли залишити окуповану територію.

Наразі всі троє перебувають на підконтрольній Україні території та мають намір повернутися до своєї частини, щоб продовжити військову службу, – йдеться у повідомленні.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...