Мед Атлант

Ще один автомобіль для ЗСУ освятили на парафії свв. Володимира і Ольги у Франківську

Вчора, 29 вересня, на подвір’ї храму свв. Володимира й Ольги, освятили черговий автомобіль, що служитиме для потреб наших захисників.

Жертводавцями, які спричинилися до купівлі машини, стали парафіяни та добродії храму свв. Володимира й Ольги, які з нагоди храмового свята організували благодійний концерт за участі Заслуженої артистки України Світлани Весни та музичного виконавця Олега Чигера.

Також до збору коштів для купівлі авто долучилися українські громада Апостольського екзархату УГКЦ в Італії з міста Терні та окремий український жертводавець з Ірландії.
З благословення Архієпископа і Митрополита Івано-Франківського Володимира Війтишина чин освячення звершили прот. Іван Яковлюк, декан Північного протопресвітеріату Івано-Франківська та парох зазначеного храму, і прот. Іван Стефурак, керівник Департаменту інформації Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ та резидент цієї парафії.
Транспортний засіб передали на потреби ЗСУ.
Після чину освячення о. Іван Яковлюк звернувся до військових зі словами:
Нехай це авто допомагає нашій армії. Щоб воно служило для війська, для оборони від усякого ворога. А ті, хто буде користуватися цим автомобілем мали Божу благодать, опіку і благословенне життя.
Пізніше до Захисників звернувся о. Іван Стефурак:
Маю велику честь передати Вам вітання від нашого Митрополита Володимира, який, на жаль, не зміг бути тут присутнім, але щиро хотів благословити Вас особисто. Вже з другого дня повномасштабного вторгнення він створив антикризовий координаційний центр, який має три напрями діяльності: надання допомоги та поселення в структурах Архієпархії внутрішньо переміщених осіб, надання безкоштовної медичної допомоги від клініки Святого Луки вразливим верствам населення, і ще один – відправлення гуманітарної допомоги в прифронтові зони та безпосередня підтримка нашого війська. Тож нехай Бог береже Вас від будь-яких ризиків, а це авто нехай добре виконує своє призначення. Кожна парафія нашої архієпархії щодня молиться за те, щоб Ви – живі та здорові, зовсім скоро принесли усім нам благу звістку – перемогу!.
На завершення військові висловили вдячність за підтримку армії та ревну молитву до Господа за всіх воїнів — справжніх героїв України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...