Мед Атлант

На Франківщині помер відомий колишній футболіст

На 57-му році життя зупинилось серце відомого у футбольних колах відомого у футбольних колах колишнього футболіста Василя Степановича Івахнюка.

Івано-Франківська обласна асоціація футболу висловлює найщиріші співчуття родичам, друзям і всім, хто знав Василя Степановича. Розуміємо, як важко змиритися з цим непоправним горем. Поділяємо біль та горе близьких. Світла йому пам’ять, – повідомляють на сторінці асоціації.

Довідково:

Василь Івахнюк – вихованець ДЮСШ міста Калуш, перший тренер – М. Констанкевич. Футбольну кар’єру розпочав в аматорському клубі “Колос” (Голинь). У 1988 році прийняв запрошення від “Прикарпаття” (Івано-Франківськ). Потім виступав в аматорських клубах “Нафтовик” (Долина) та “Галичина” (Брошнів-Осада). 15 вересня 1992 року дебютував у чемпіонаті України в складі стрийської “Скали”. У липні 1994 року перейшов до хмельницького “Поділля”. На початку 1996 року виїхав до Молдови, де захищав кольори першолігової “Олімпія” (Бєльці). Потім повернувся до хмельницького “Поділля”. З 1998 по 2001 рік виступав у складі друголігового “Нафтовика” (Долина), після чого закінчив кар’єру гравця.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...