Мед Атлант

Водій був п’яний та втік: поліція повідомила деталі смертельної аварії в Солотвинській громаді

Як раніше повідомляло МІСТО, 20 жовтня о 22 годині на лінію «102» надійшло повідомлення про автопригоду в селі Пороги, Солотвинської територіальної громади, у якій водій здійснив наїзд на велосипедиста та втік.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, слідчі слідчого управління та криміналіст.
Правоохоронці попередньо з’ясували, що невідомий водій, керуючи транспортним засобом, рухаючись автодорогою сполученням «Богородчани – Гута», не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки, виїхав на смугу зустрічного руху та вчинив наїзд на 57-річного велосипедиста.
Останній рухався у зустрічному напрямку, своєю смугою руху. У результаті наїзду місцевий мешканець, отримав важкі тілесні ушкодження та помер, а керманич з місця події скрився.
Правоохоронці одразу почали встановлювати особу водія-втікача. До розшуку були залучені групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб поліції Прикарпаття.
Правоохоронці встановили, що до вчинення летальної аварії причетний 25-річний мешканець Солотвинської територіальної громади. Він керував автомобілем Audi А6. Керманича перевірили на стан сп’яніння. Результат – 1.04 проміле.
Автомобіль поліцейські виявили на узбіччі дороги, неподалік місця вчинення аварії. Водія слідчі затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.
За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...