Мед Атлант

Грошей багато не буває: 5 мобільних застосунків для додаткового доходу від Романа Єжака

Бізнесмен у трьох напрямах – власник кав’ярні, співзасновник фірми з виробництва спортивного харчування та ліфтової компанії – Роман Єжак увесь вільний час вкладає в роботу. Його день розписаний по годинах, а вихідних у нього майже немає. Попри такий напружений робочий графік Роман цікавиться сферою інвестування та інструментами для додаткового доходу. Бізнесмен розуміє, що сучасні люди багато часу витрачають на смартфони, й розповідає, що їх можна використовувати для заробітку.

Читачам журналу «МІСТО» Роман Єжак рекомендує мобільні застосунки, завдяки яким кожен може отримати додатковий дохід. Ці додатки не лише допомагають заробити кошти. Деякі навчають правильно вкладати гроші, а деякі допомагають звільнити дім від непотрібних речей.

Binance. Перший додаток, який рекомендує Роман, є найбільшою криптобіржею, де можна займатися трейдингом – купувати криптовалюту і продавати її. Наразі криптовалюта є найбільш популярною темою у сфері фінансів. Хоч вона дуже нестабільна, є багато думок, що майбутнє саме за нею. Тому перш ніж братися за неї, людині потрібно вивчити, що ж таке криптовалюта і як працює ця система.

«Це дуже стресова сфера, тут можна вельми швидко заробити, але й так само швидко влетіти на гроші, – розповідає бізнесмен. – Тут грають на спекуляціях, а для цього потрібно мати надзвичайно велике терпіння».

Також не треба бути жадібним, а відчувати певний баланс. Адже за дуже короткий час можна все втратити, очікуючи нереального.

«Потрібно бути дуже холоднокровним і не піддаватися емоціям, – каже Роман. – Треба розуміти, у що інвестуєш гроші, й бути готовим, що можеш їх втратити».

Світлана Тимчук

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...